Select Your Style

Choose your layout

Color scheme

Ballonnenman

>

De Mooiste Ballonfiguren van onze Ballonnenkunstenaar – Ballonnenartiest

Ballonnen van een ballonnenartiest zijn altijd leuk! Voor het maken van ballonfiguren heb ik geen vaste plek nodig. Ik kan ik dus gewoon tussen de mensen lopen. Je kan mij als ballonnenclown of als ballonnenkunstenaar, ballonnenartiest “Lange Jan de Trucjes man” inhuren! 

 

Naast de dieren en voorwerpen die ik van één ballon maak, kan ik ook grotere ballonfiguren creaties maken. Deze bestaan uit meerdere ballonnen. Het maken duurt wat langer, maar bij de wat kleinere groepen is dit wel heel bijzonder. Als ballonnenartiest heb ik door de jaren heen heel veel ervaring opgedaan en heb ik voor verschillende grote bedrijven gewerkt..

 

Als ballonnenartiest probeer ik elke keer weer nieuwe, unieke, in het oog springende creaties van speciale originele ballonnen  te bedenken. Een ballonnenartiest maakt vaak de mooiste creaties van verschillende soorten ballonnen. Het maken van dergelijke creaties wordt ook wel ballonnen-modelleren genoemd. Wil je ook leren hoe je van meerdere ballonnen de mooiste creaties kan maken? Boek dan een ballonnenworkshop. Wie weet wordt jij later wel een beroemde ballonnenclown! 

 

De afgelopen jaren heeft mijn entertainment en de manier waarop ik mij als ballonnenkunstenaar en als ballonnenclown neerzet, geweldige reacties bij klanten en opdrachtgevers opgeleverd. Daarom ben ik ervan overtuigd dat ik als ballonnenartiest iedereen een 100% tevredenheidsgarantie kan bieden. 

ballonnen kunstwerken

To Top