Select Your Style

Choose your layout

Color scheme

Essentionele technieken voor kaarttrucs

Een kaartspel met 52 kaarten wordt vol vaardigheid op het podium door een goochelaar bediend. Het publiek in de zaal beantwoordt zijn kunsten en vaardigheden met het geluid van klappende handen. Het kaartspel is een gebruiksvoorwerp die je in elk huishouden over de hele wereld kan terug vinden. En in de handen van een goochelaar kan een kaartspel met de vaardigheden van een goochelaar gebruikt worden om verschillende wonderen te laten zien. Veel Nederlanders zijn geïnteresseerd in kaarttrucs en willen daarom graag kaarttrucs leren. Nederland is een land waarin veel goede goochelaars wonen.

Kaarttrucs zijn vaak makkelijker aan te leren dan je denkt. Je hoeft echt geen Raket geleerde te zijn om wonderen met kaarten te kunnen verrichten. Kaarttrucs leren kan het makkelijkst en goedkoopst door verschillende dvd’s en boeken te downloaden. Dit kan via beveiligde streams op het internet je krijgt dan een watermerk versie en deze is compleet legaal. Ander mogelijkheid is het bestellen van een getrukeerd kaartspel met de instructie en geheim hulpmiddel. Daarnaast wil een goochelaar tijdens zijn show in Nederland het publiek ook nog wel eens een kaart truck leren.

Kaarttrucs of andere goocheltrucs, hier komt vaak een tactische handeling bij kijken die eigenlijk iedereen kan leren. Er zijn veel trucs die compleet met geheim gekocht kunnen worden. Je krijgt een duidelijke instructie waardoor je al gouw halverwege bent. Nu komt het enkel op je discipline voor het oefenen en de presentatie aan. Het leerproces is begonnen. Iedereen kan kaarttrucs leren.

Een aantal punten waar u rekening bij kunt houden tijdens het kaarttrucs leren zijn-

·     U dient tactische en natuurlijke handelingen te vertonen bij het uitvoeren van uw geheime bewegingen met een spelkaarten.

·     Wees niet nerveus en zorg ervoor dat u uitstraalt dat u de hele situatie onder controle heeft. Wees niet bang om een geheime beweging te doen, bent u dit wel dan zal het publiek merken dat u iets doet en dit kan het geheim achter de truc prijs gaan geven.

·     Zorg voor een goed verhaal. Dus een goede presentatie. (script)

Als laatste en zeker niet onbelangrijkste zorg ervoor dat je op verschillende manieren de kaarten kan schudden.

No Comments

Enroll Your Words

To Top