Select Your Style

Choose your layout

Color scheme

Familiefeest organiseren?

Is onze Entertainment Iets Voor Jullie? 

 

Geniet van een leuke dag voor u bedrijf, Sinterklaasfeest, familiefeest (bruiloft, verjaardagsfeest etc.) in Drenthe, Groningen, Friesland en Overijssel

Overal waar kinderen en familiefeesten zijn kan je lange Jan de Trucjes Man met zijn BALLONNEN en GOOCHELTRUCS tegenkomen.

Het recept waar iedereen zich goed bij voelt. Arjen Reinders, alias Lange Jan de Trucjes Man, maakt er voor klein en groot een vrolijk feestje van.

Bij deze act loop ik tussen de mensen (bezoekers, genodigden) of kies ik in overleg een vaste standplaats en zorg ik dat ik de familie, genodigden (jong en oud) met goocheltrucs en/of ballonnen verras. En dit is nog maar het begin. Mijn doel is om het feest (familiefeest) of evenement zeer succesvol te laten zijn. Ik spreek en trek het publiek aan, breng mensen bij elkaar en verander individuele bezoekers in een energieke groep.

familiefeest

Ik wil natuurlijk dat iedereen mij onthoudt, maar nog belangrijker is dat iedereen onthoud wat voor geweldig familiefeest er door jullie georganiseerd is!

Mocht je liever een podium act (goochelshow) op jullie familiefeest willen. Dan kan ik deze met een duur van 5 tot 40 minuten voor u verzorgen.

Of wanneer je alleen een kindershow wil boeken? PRIMA, ik kan je entertainment voor jullie familiefeest op maat en naar wens samenstellen.

Als bedrijf kan je entertainment op maat aanvragen. Ik heb op al heel wat bedrijfsfeesten en evenementen opgetreden. Mocht u nog vragen hebben neem dan contact met ons op.

Vraag hieronder jullie familiefeest aan.

Arjen of wel Lange Jan de trucjes man is afgelopen zondag op Klaas Willem zijn surprise party geweest en wat hebben de kinderen genoten! Een aanrader wanneer je iets te vieren hebt met een leuke groep kinderen zodat de ouders ook lekker kunnen genieten. Stiekem vonden de wat oudere kinderen het ook wel leuk.

Esther Smeenge

Esther Smeenge

Vrouw van Klaas Willem de Jarige

De voorstelling van Arjen was een groot succes! Het Hij speelde heel aardig en kundig in op de onverwachte opmerkingen van de kinderen. Maar ook de volwassenen hebben genoten. En de ballonnen creaties waren schitterend.Zijn optreden was het hoogtepunt van mijn 70ste verjaardag!

Oma Door

Oma Door

Verjaardag van Oma (70 jaar)
To Top