Select Your Style

Choose your layout

Color scheme

Wat kost een goochelshow van een kindergoochelaar?

Groot verschil in gages onder kindergoochelaars

Op internet vragen goochelaars gemiddeld €100,00 tot €400,00 euro voor een optreden van 45 a 60 minuten. Er zijn zelfs goochelaars die nog veel meer vragen. De meeste mensen zijn snel geneigd om een goochelaar die €100,- euro voor een goochelshow vraagt te boeken. Helaas heeft u dan vaak met een beginner of amateur te maken, waarbij een grote kans aanwezig is dat de act niet aan uw eisen zal voldoen en daardoor tegen zal vallen. Shows die duurder zijn, zijn niet zomaar duurder! U krijgt meer waar voor uw geld, hierbij kunt u denken aan:

  • 100% toewijding voor het vak
  • Loonbelasting van 38% en 6% BTW (geen onverwachtse naheffingen)
  • Oefentijd en aanpassen van show aan de doelgroep en/of eisen opdrachtgever.

Een goede show neemt veel voorbereidingstijd in beslag. Deze tijd word ook mee berekend in de succesvolle goochelshow.

Kinderfeestjes kan je bij ons voor een laag tarief boeken… vraag naar mijn kinderfeest tarrief.

betaalbaar

Welk prijsvoordeel biedt Blown & Twisted?

Groot voordeel is de…

Achtergrondinformatie

Bij Blown en Twisted Entertainment staat het plezier voorop. Arjen Reinders heeft naast dit artiestenvak een parttime baan waarmee hij zijn vaste lasten kan betalen.
Doordat hij nu meer dan 15 jaar als kindergoochelaar optreedt, jarenlang leiding heeft gegeven bij Scouting, mee heeft geholpen bij het oprichten van een buitensportbedrijf en gediplomeerd activteitenbegeleider is, weet hij als geen ander hoe hij met elke doelgroep moet omgaan. Hij is dan ook erg ontwapenend bij kinderen en kan daarnaast als het nodig is de onruststokers op een gepaste en onverstoorbare manier bijsturen.

Zijn gage (prijzen) ligt tussen dat van een amateur- en professionele goochelaar in. Voor meer informatie raden we u aan om zelf contact met hem op te nemen.

Garantie

Arjen Reinders wil dan ook een ‘niet goed geld terug’ garantie met zijn klanten afspreken.  Als alle voorbereidingen en verwachtingen goed zijn doorgesproken, dan kan Arjen vooraf aangeven of hij dit wel of niet kan waarmaken. Een goochelshow naast een luchtkussen zetten wordt dan ook afgeraden! Maar indien de opdrachtgever ondanks zijn advies wil dat hij zijn voorstelling naast een luchtkussen gaat geven  (dit is gebeurd), dan zal deze garantie niet geldig zijn. U raadt zelf wel hoe zijn show was verlopen.

To Top