Select Your Style

Choose your layout

Color scheme

De Feestelijke kindershow Voor 4 Jarigen. Geliefd Door Kleine Kinderen .

De Grote Trukendoos. Show

(ideaal voor kinderdagverblijven en verjaardagen)

 

kindershow

Een feest (kindershow voor 4 jarigen) is altijd dolle pret. Eigenlijk weet ik niet wie er meer plezier heeft, de kinderen of ik zelf.

4-Jarige kinderen zijn nog niet klaar voor een goochelshow zoals ik normaal aan 5,6, en 7 jarigen laat zien. In mijn speciale kindershow voor 4 jarigen zit veel humor en humoristisch goochelen, passend bij de gebruikelijke ervaringen van een 4-jarige: Kleuren, leerzame rijmpjes en dieren.

kindershow 4 jarigen

Deze kindershow is ideaal voor kinderdagverblijven en peuterspeelzalen. Zo is er veel interactie met kinderen. In plaats van dat ik één of twee kinderen vraag om mij te komen helpen, vraag ik ze om mij als groep vanuit hun zitplek te assisteren. Kinderen voelen zich veel comfortabeler in een groep dan wanneer ik ze individueel bij mij laat komen. Ook zorgt het ervoor dat hun spanningsboog langer gespannen blijft, waardoor ze geboeid naar de kindershow blijven kijken.

Natuurlijk nodig ik een aantal kinderen uit om mij persoonlijk te assisteren. Ik zorg er dan wel voor dat de goochelshow hierdoor niet onderbroken of vertraagd wordt. Tijdens een particuliere goochelshowshow wordt de jarige extra in het zonnetje gezet. En is er de mogelijkheid om te filmen en mooie actiefoto’s van uw kind te maken.

kindershow 4 jarigen

Ze krijgen een €.5,- bankbiljet, een magisch cadeau en Ballonnenkunstwerk van mij. Ook mogen ze aan het eind van de kindershow helpen om snoep voor de andere aanwezige kinderen te goochelen.

Wanneer je van plan bent om mij later op hun 5e, 6e of 7e verjaardag terug te laten komen – wat vaak gebeurd- dan herbeleven ze de oude herinneringen van hun favoriete goocheltrucs en genieten ze van de nieuwe grappige trucs die mij bekend hebben gemaakt.

To Top