Select Your Style

Choose your layout

Color scheme

Goochelaar Kinderfeestje! Samen goochelen met een kinderentertainer

Goochelaar KINDERFEESTJE door KINDERGOOCHELAAR met ERVARING

Een goochelaar en of kinderentertainer is niet altijd geschikt om tijdens een kinderfeestje of groot kinderfeest de kinderen op pedagogische wijze te onderhouden. Met de juiste kindergoochelaar zorgt u ervoor dat de kinderen op hun kinderfeestje de tijd van hun leven hebben. En als ouder wilt u niets liever dan dat de kinderen een geweldig kinderfeestje hebben en dat u zonder stress gezellig met de kindergoochelaar en/of kinderentertainer mee kan kijken en daarnaast alle trucs op camera kan vastleggen.

MEER DAN 18 JAAR ERVARING MET GOOCHELEN OP KINDERFEESTJE (s)

Arjen Reinders onze kindergoochelaar en gediplomeerd kinderentertainer heeft inmiddels al 18 jaar ervaring. Hij is gespecialiseerd in het goochelen op een kinderfeestje, familiefeest en  andere grote kinderfeest. Zijn ervaring met kinderen zorgt ervoor dat zijn presentatie en trucs  (voor het goochelen)bij de behoeften van de kinderen passen. Een kind vindt trucs van een kindergoochelaar nu eenmaal leuker dan het standaard goochelen waarbij het om het effect gaat. Kinderen houden meer van grappen en grollen die tijdens het uitvoeren van de trucs uitvergroot worden. Daarom is het kiezen voor een ervaren kinderentertainer de beste optie. U weet dan waar u aan toe bent. Ik verzeker u dat de kinderen een geweldige tijd beleven. Ook voor familiefeesten is het inhuren van Arjen Reinders een aanrader. Arjen Reinders zijn alter ego Lange Jan de Trucjesman (kinderentertainer) vermaakt jong en oud.

 

 

WAT KAN JE VERWACHTEN BIJ EEN KINDERFEESTJE VAN ONZE KINDERGOOCHELAAR?

  • De nadruk ligt vooral op plezier en goochelen
  • goochelshow van minimaal 30 minuten.
  • Ballonnenkunstwerken die de kinderen mee naar huis nemen.
  • Een cadeautje voor de jarige die samen met de kinderen en de kindergoochelaar te voorschijn wordt gegoocheld.
  • Arjen Reinders  (Lange Jan de Trucjesman) zorgt ervoor dat hij de kinderen door middel van interactie, grappen en    goochelen aandachtig naar de show blijven kijken
  • Stressvrij kinderfeestje voor de ouders.
  • Professioneel en compleet verzorgd
  • Arjen Reinders heeft een pedagogische achtergrond en kan daardoor goed met moeilijke kinderen omgaan

 

Vraag hier onder informatie over het kinderfeest aan.

To Top