Select Your Style

Choose your layout

Color scheme

goochelshow kabouterland

Goochelshow door kindergoochelaar

De man in zijn opvallend gekleurde pak, de kindergoochelaar,  laat de kinderen geweldige goocheltrucs tijdens zijn goochelshow zien. De kindergoochelaar, school goochelaar,  laat de kinderen geloven dat hetgeen ze zien echt is en dat de trucs die hij vertoont volgens de natuurlijke wetten onmogelijk zijn. Zo zijn er veel trucs zoals verdwijnende krijtjes en een kleurboek dat zichzelf met hulp van de interactie met de kinderen inkleurt. Er zijn natuurlijk nog veel meer trucs en clowneske grappen die bij het goochelen horen en hun plaats in een professionele goochelshow verdiend hebben. Bij een school-goochelshow bedenkt de goochelaar verschillende goocheltrucs die bij thema’s passen die op de school behandeld worden.

Een kindergoochelaar en/of kinderentertainer goochelt dan ook op een andere manier als een goochelaar voor volwassenen. Kinderen hebben een korte spanningsboog en het is soms een hele kunst om hun aandacht bij de goochelshow te houden en daarnaast ook nog eens het publiek in toom te houden.  Alleen dit vraagt al een hoop pedagogische vaardigheden. Natuurlijke overwicht op de kinderen is dan al mooi meegenomen. Maar de ervaring die een kindergoochelaar en kinderentertainer hebben opgedaan, onderscheiden hun van de goochelaar die voornamelijk voor volwassenen goochelt en af en toe een familie-goochelshow of een kinderfeestje als opdracht aanneemt.

Een kindergoochelaar kan naast het vermaken van de kinderen ook prima de ouderen vermaken. Een kindergoochelaar is daarom een goede keus voor een familiefeest of ieder ander feest. Zijn goochelshow zit vol entertainment voor de leeftijd van 4 tot 100 jaar.

Een belangrijk aspect van een goochelshow is het creëren van een magische sfeer. Dit kan door de kunde van de kindergoochelaar en eventueel passende achtergrondmuziek gerealiseerd worden. Een goochelshow-product is vaak een hulpmiddel. Het vaardige goochelen van de kindergoochelaar en de interactie plus een goed script zorgen voor een goede goochelshow. Kinderen houden van een aandenken aan de kindergoochelaar. Daarom is het vaak mogelijk om aan het eind van een goochelshow een kundig gedraaid ballonnenkunstwerk mee te krijgen.

Wil je zelf leren goochelen, bekijk dan onze goocheltrucs die door middel van een filmpje door de kindergoochelaar uitgelegd worden.

Tot slot:

De goochelshow kan door onze kindergoochelaar (Lange Jan de Trucjesman)op maat worden gemaakt. Onze kindergoochelaar heeft meer dan 1000 goocheltrucs voor handen. Dit komt doordat hij naast het verzorgen van deze goochelshow ook goocheltrucs verkoopt.

1 Familieshow voor bruiloften, buurtfeesten enz. 2 Goochelshow voor scholen

Vraag hier onder informatie over onze goochelshow aan.

To Top