Select Your Style

Choose your layout

Color scheme

Te “Gekke Trucjes en Rariteiten goochelshow”

Voor Kinderen van 8 tot 10 jaar

goochelaar cartoon

 

Lang niet elke kindergoochelaar is bereid om  voor kinderen die ouder dan 7 jaar zijn op te treden. Kinderen van die leeftijd vooral de de jongens voelen zich te oud voor een goochelshow. Het is niet makkelijk om als kindergoochelaar voor kinderen van 8,9 en 10 jaar op te treden, vooral wanneer je niet weet wat er in hun hoofd omgaat en of niet de juiste geliefde trucs voor hen mee brengt.

Een geluk voor de kinderen is dat ik mij zelf goed met deze kinderen kan identifiseren. Ik houdt  namelijk nog steeds van de onzinnege rariteiten die bij deze leeftijdsgroep passen. Laten we beginnen.

De Gekke trucjes en Rariteiten Goochelshow

… een overvloed aan onderbroekenlol

…Een goochelshow waar een luchtje aan zit

Tja deze kinderen houden van grappen als nep schetenlaten, stinksokken, en ander viezigheden. Ik ga hierin nooit te ver en houdt het pedagogisch verantwoordt!

kinderfeestje buiten

Kindergoochelaar is altijd pedagogisch verantwoord maar glorieus onsmaakvol

Perfect voor kinderen van 8 en 9 jaar. De meeste kindergoochelaars maken gebruik van één goochelshow die ze aan alle kinderen in alle leeftijden voorschotelen. Jij weet als ouder heel goed dat je voor een kind van 9 jaar niet een dvd voor een kind van vier moet afspelen.

Deze goochelshow, net als al mijn andere shows zitten vol inetractie. Er komen minimaal 6 kinderen aan de beurt om mij te assiteren. Daarnaast is er een speciaal gedeelte waarin ik de jarige extra in het zonnetje zet.  Hij wordt de ‘goochelaar van het moment’ Zorg ervoor dat je camera klaar staat!

De jarige krijgt ook nog eens één van de ‘Mooiste cadeau’s van de Wereld’. Dit is een een erg leuk magisch cadeau. Deze geef ik bijna in al mijn kinderverjaardag shows weg. Het betreft een vijf euro bankbiljet De truc die erbij hoort is erg magisch en grappig)

Kinderfeestje 9 jaar

Vraag hier onder informatie over het kinderfeest aan.

To Top