Select Your Style

Choose your layout

Color scheme

Ervaren ballonnenkunstenaar- kindergoochelaar voor elk kinderfeest

Kindergoochelaar verjaardag Doortje

kinderfeest

KORTE BIOGRAFIE kindergoochelaar, goochelaar & ballonnenkunstenaar Arjen Reinders

Arjen Reinders heeft al zo’n 18 jaar ervaring in het entertainen van kinderen. Hij heeft in die tijd al honderden verschillende opdrachten gehad, zoals op kinderfeesten, buurtfeesten, schoolfeesten en festivals. Daarnaast heeft hij meerdere seizoenen zijn eigen magische goochelshow in een pretpark (Kabouterland) gehad.

Arjen (professionele kinderentertainer) is gespecialiseerd en geschoold in het vermaken van kinderen. Maar ook volwassenen vinden het erg leuk om hem als ballonnenkunstenaar, clown Balonny Macarony, Augusto de tovenaar of een verstrooide kindergoochelaar ( Lange Jan de Trucjesman) aan het werk te zien.

Momenteel werkt hij naast goochelaar en ballonnenkunstenaar in de welzijnssector, als pedagogisch medewerker in de crisisopvang. Daarnaast is hij eigenaar van een webwinkel. Tijdens een verjaardagsfeestje word hem vaak gevraagd of hij ook als ballonartiest optreed. Met als resultaat: De kinderen vragen aan Arjen Reinders aan het eind van het feest of hij ook op hún verjaardagsfeestje wil komen. Een mooier compliment kan Arjen Reinders niet krijgen.

Arjen is in 2012 met een goochel winkel (webshop) gestart. Hier verkoopt hij professionele goocheltrucs voor zowel de beginnende als gevorderde goochelaar. Er zijn vooral veel goocheltrucs voor de kindergoochelaar te vinden. Maar ook goochelliefhebbers en ouders die Arjen bij een feest ontmoet hebben, plaatsen wel eens een bestelling. Arjen is dus naast zijn beroep als kindergoochelaar ook inkoper van de nieuwste goocheltrucs. Hij kan bijna alles bestellen. Hij bestelt de trucs naar kwaliteit. Hij wil dat elke goochelaar een betaalbaar product krijgt. Een product waar je als amateur of professionele goochelaar nog lang veel plezier aan zult beleven.

 

 

De voorstelling van Arjen was een groot succes! Het Hij speelde heel aardig en kundig in op de onverwachte opmerkingen van de kinderen. Maar ook de volwassenen hebben genoten. En de ballonnen creaties waren schitterend.Zijn optreden was het hoogtepunt van mijn 70ste verjaardag!

OMADOOR

OMADOOR

VERJAARDAG FAMILIE FEEST
To Top