Select Your Style

Choose your layout

Color scheme

Rondlopende goochelaar een onvergetelijke magische herrinnering aan uw feest

 

 

Na een aantal lessen en zeer veel lectures gevolgt te hebben van de meest bekende goochelaars over de hele wereld. Heb ik besloten om vanaf eind 2019 naast mijn service als kindergoochelaar nu ook het volwassen publiek op professionele wijze van dichtbij te verwonderen. 

Wat is Close Up goochelen ook wel tafelgoochelen genoemd?

Close-up goochelen is een fascinerende vorm van magie waarbij de goochelaar trucs en illusies uitvoert op korte afstand van het publiek, vaak zelfs recht voor hun ogen. Er zijn verschillende redenen waarom close-up goochelen populair is en waarom goochelaars ervoor kiezen om deze stijl van optreden te beoefenen:

  1. Intimiteit: Close-up goochelen creëert een intieme sfeer tussen de goochelaar en het publiek. De trucs worden uitgevoerd binnen handbereik, waardoor de toeschouwers het gevoel hebben dat ze rechtstreeks bij de act betrokken zijn.
  2. Verbazing en verwondering: Omdat de trucs van dichtbij worden uitgevoerd, is het moeilijker voor het publiek om de geheimen achter de trucs te doorgronden. Dit leidt tot een diepere verbazing en verwondering bij de toeschouwers.
  3. Interactie: Close-up goochelen stelt de goochelaar in staat om interactie te hebben met individuele toeschouwers of kleine groepen. Dit zorgt voor een persoonlijke en boeiende ervaring, omdat de goochelaar kan reageren op de reacties van het publiek.
  4. Geen grote podiumopstelling nodig: In tegenstelling tot grootschalige podiumacts vereist close-up goochelen geen uitgebreide podiumopstelling of technische hulpmiddelen. Dit maakt het gemakkelijker om op te treden in verschillende soorten settings, zoals feesten, diners, bruiloften en informele bijeenkomsten.
  5. Flexibiliteit: Close-up goochelen kan overal worden uitgevoerd, zolang er een groep mensen is om te verbazen. Goochelaars kunnen hun trucs aanpassen aan de omgeving en het publiek, wat zorgt voor een dynamische en veelzijdige prestatie.
  6. Directe feedback: Doordat de goochelaar zo dicht bij het publiek staat, kan hij directe reacties en feedback krijgen. Dit stelt hem in staat om zijn optreden voortdurend te verbeteren en aan te passen aan de reacties van het publiek.

Al met al biedt close-up goochelen een unieke en interactieve manier om magie te ervaren. Het is een kunstvorm die zowel verbazing als entertainment biedt en een blijvende indruk kan achterlaten bij de toeschouwers.

To Top