Select Your Style

Choose your layout

Color scheme

BALLONNENPRET voor Groepen!

Zelf leren om ballonfiguren (dieren) te maken is nog nooit zo LEUK geweest.

Stel je eens heel veel kindergezichten voor die omringd worden door honderden modelleer ballonnen. Zie foto:

Daarnaast kan je ze ook nog eens vertellen dat ze interactief mee kunnen doen tijdens de goochelshow die als voorprogramma voor de ballonpret  start.

Kinderen uit  scholen in Drenthe, Groningen en Friesland en Overijsel houden van de Ultieme Goochelshow met de Ballon Modelleer Workshop.

Wat houd dit pakket in?

Je krijgt een supergezellig interactieve goochelshow van 30 minuten die door Lange Jan de Trucjesman met zijn tafel vol magie gegeven wordt, daarnaast krijg je een heel uur lang de mogelijkheid om de mooiste ballonfiguren te maken. Het eerste half uur leer je een aantal ballonfiguren van Lange Jan de Trucjesman. Het Laatste halfuur mag je al het geleerde zelf in de praktijk gaan brengen. Zodat je je eigen knotsgekke ballonnenhoed kan maken. Uit eigen ervaring is gebleken dat volwassenen hierin net zo veel plezier als de kinderen hebben. Zeg nou zelf, wie heeft er nou niet een keer een Ballonfiguur willen maken al is het eenmalig.

Ballonnenpret is erg populair bij:

familie dagen van bedrijven

campings

scholen

na schoolse opvang

kinderdag verblijven

familiefeesten

 

 

 

 

Boek de Ultieme goochelshow inclusief het ballonmodeleer pretpakket voor je volgend feest. Zorg voor eten en drinken. Anderhalf uur zorg ik dat de mensen zich onder elkaar begeven, praten en lachen. De gasten zullen aan het eind blij ……zeer blij het feest verlaten. De Ultieme goochelshow inclusief het ballonmodeleer pretpakket is zeer kleurrijk, extreem fotogeniek en resulteert tot een super leuke ervaring en herinnering aan een geweldig feest. Magie en ballonnenpret zorgt ervoor dat mensen elkaar ontmoeten, lachen en vooral nog lang over het door jouw georganiseerde evenement zullen napraten. Uiteraard kan je ook alleen de ballonnenpret zonder de goochelshow boeken. Alleen het ballonnenpretpakket van Lange Jan de Trucjesman zorgt al voor heel veel plezier. Maar samen met een goochelshow is dit gegarandeerd een succes.

Vanaf prijs Totaalpakket: €289,-

Vraag hieronder informatie over ons ballonnenpretpakket aan

To Top